Bike on road

MENÜ
   
     
 

2019 BMW R nineT/5

Egy igazi modern klasszikus

BMW bemutatta új exkluzív évfordulós motorkerékpárját, ami az 50. évfordulóját ünnepli a /5 motorkerékpár szériának, és az 50 éve indult BMW Motorrad gyártásnak, a Berlin Spandauban. A klasszikus, hitelesített, eredeti és léghűtéses klasszikus újjá született az évforduló alkalmából, ami az új BMW R nineT /5 modell lett. Az új R nineT /5 modell egy másik sikert is hozzáadott a sikeres BMW Motorrad Heritage örökséghez a világ tapasztalatával, és ezúttal a különleges történelmi gyökerekhez tér vissza, az 50. évfordulót ünnepelve a legendás /5 szériának, és az ugyanakkor indult BMW Motorrad gyártásának a BMW üzemben, a Berlin Spanduban 50 éve. A BMW autógyár az 1960-as években növekedett óriásra, így egy nagy döntés volt építeni BMW motorokat Berlinben. 1969-ben, mint egy 400 fő és egy új széria a /5 modellek megjelentek a motorkínálatban az R50/5, az R60/5 és az R75/5 modell jelölésekkel.

 
 

  

Megújult formában, egy igazi klasszikus ...

 
 

Az új motorkerékpárok egy teljesen újonnan fejlesztett alvázat és motort kaptak, mellettük friss és modern dizájnnal jelentek meg a nagy közönség előtt, amivel hatásos elbűvölő motorkerékpárok voltak a piacon ez időben. A /5 modellek azonnal sikert arattak az ügyfelek körében, amik kombinálták a menetdinamikát az országutakon, az utazási kényelemmel. Az új BMW motorkerékpárok tökéletesen párosították a meghatározott kor felemelkedését, a rockzenét és az erőteljes szabadság érzetet. Az új modell is a klasszikus motorkerékpár feltűnő, fényes kék fényezését kapta meg, ami a /5 modellek színe volt. A BMW Motorrad évfordulóját is ünnepli az R nineT /5 modell, ami egy idős a klasszikus 50 éves motorkerékpárral, ami a BMW Motorrad gyártás során készült már, a Berlin Spandauban.

 
 

   

Az érdekesebb részletek ...

 
 

Az új motorkerékpárok már alapfelszerelésben tartalmazzák a fűtött markolatot az R nineT /5, ami egy újjá épített emléket állít a régi korszaknak, és a /5 modellek visznek az életbe egy nosztalgikus varázst, egy kortárs formában. Az évfordulós modell jellemzői között megtaláljuk a modern térdvédőket, valamint a Lupine Blue metál karosszéria fényezést, a füstös hatással és a dupla vonal jelöléssel az üzemanyagtartályon, ami viseli az évfordulós jelvényt is. A krómozott tükrök, a kipufogócső és a hátsó hangtompító visszatér a történelmi őstípushoz, mint a dupla ülőhellyel a stílusos megjelenésben a /5-tel, a fedélen, a fogantyúkon és a fehér csöveken, valamint a lábszárvédő a teleszkópos villán.

 
 

   

... mint az eredeti részleteiben, a küllős felnik is ezt mutatják

 
 

A motor, a sebességváltó, az első villa, a kerékagy és a küllők alumínium ezüst bevonatot kaptak, ami szintén stílusosan idézik a legendás /5 modelleket, mint az alkotóelemek fekete befejezést kaptak, mint a keret, és a hajtómű tengelyház. Aki egy igazi modern klasszikust szeretne, azoknak most lehetősége lehet egy szép példányhoz hozzá jutni a BMW kínálatából. Az új BMW R nineT /5 model kezdőára 14 600 € Németországban - a magyarországi kínálatban még nem találtam meg.

- Kartos Patrik -

2019-07-09, 10:50:02

 
     

 

free counter

hit counter

 

Asztali nézet